30 september 2013

Halloween forberedelser

Jeg vil helst ikke gå glip af en mulighed/undskyldning for at klæde mig ud eller være lidt kreativ med min makup. Jeg er derfor allerede gået i gang med at overveje muligheder til årets halloween fest.
Sidst år var jeg noget så kedeligt som en vampyr, hvilket ikke rigtigt overlader så meget til kreativiteten.

Umiddelbart tænker jeg at jeg vil ud og have fat i et ansigts malings kit og begiver mig ud i noget Tim Burton inspireret eller måske lege lidt med et suger skull look.
Jeg har også kigget lidt på nogen kostumer, men tror jeg vil prøve selv at lave et i år, selvom man selvfølgelig også kan komme langt med den klassiske tyl nederdel og et korset.





I må meget gerne smide nogen makeup eller kostume forslag hvis i har nogen.

29 september 2013

Ønskelister fra Cocopanda

De Fleste kender nok Cocopandas online shop, selv er jeg kæmpe fan.
Man kan altid finde nogen ekstremt gode og fristende tilbud på shoppn og lige nu ligger der 3 af disse skønne tilbud meget højt på min ønskeliste / næste månedes indkøbsliste.






  • OSiS+ Dust it Mattifying Powder:
    Jeg købte dette produkt for først gang i sidst måned, det var faktisk et fejl køb da jeg var på udkig efter en tør-shampoo i pulverform (en funktion den faktisk også udføre ganske glimrende).
    Det var et meget heldigt fejl køb, da jeg faktisk er blevet rigtigt glad for den.
    Den giver skøn vollum og hold til håret, normalt touperer jeg mit hår ved rødderne for at gøre det mere fyldigt det kræver dog en del hårlak for at holde sig flot i længden.
    Men med det her kan jeg bar ryste lidt puder i håret og puffe det op, frisuren holder sig som jeg vil have den i længer tid og hvis det begynder at falde sammen kan det hurtigt rettes til og så slipper jeg endda for at mit hår bliver stift af lak.
    Det er hurtigt blevet et af mine favorit produkter.
  • TIGI S-factor Dream Drops:
    Jeg har tidligere erklæret min udelte kærlighed til TIGI og det har bestemt ikke ændret sig!
    Kan uden at overdrive kalde dette produkt for en sand mirakel kur til håret, det bliver straks bløder, mere skindene og levende at se på, som om det i sig selv ikke var nok, er produktet samtidig varme beskyttende og dufter helt fantastisk.
    Strålende hår og beskyttelse i nogen få dråber, hvad mere han man bede om?
  • TIGI Dumb blond leave in conditioner:
    Jeg har desværre ikke selv prøvet dette produkt fra TIGI endnu, men har overvejet om jeg skulle prøve at købe det i et stykke tid nu, i sidst måned fik jeg nye forsyninger af deres shampoo som også blev købt på Cocopanda og jeg synes allerede det har gjort underværker for mit hår. Jeg har efterhånden afbleget det i mange år nu og det kunne godt trænge til lidt ekstra pleje.


 

28 september 2013

30 days squat challenge



Lige nu har en anden blogger en konkurance i gang, det vil sig den begynder først den 2. oktober.
Det gå ud på at følge dette program, hvor man så også sender et før og efter billede ind.
Selv ved jeg ikke om jeg skal være med endnu da det måske er en smule grænse overskridende at skulle vise før og efter billeder, på den anden side er det også en utroligt motiverende måde  at gøre det på.
under alle omstændigheder har jeg tænkt mig at være med måske bare uden at deltage i selv konkurrencen.
Man bliver ligesom bare mere forpligtet til at gennemføre og så føler man sig på samme tid ikke alene om det.

Hvis i synes det lyder som noget for jer, så synes jeg at i skal kigge forbi bloggen her.

27 september 2013

Giveaway vinder



Tak til alle dr deltog og endnu en gang undskyld for vente tiden.
Jeg synes i kom med rigtigt mange fine og kreative forslag til nye designs, kunne særligt godt lide dem med noderne.

20 september 2013

Hygge dag med mor

Efter skole i dag spurgte jeg min mor om hun ikke ville give mig et lift til posthuset så jeg kunne hente min pakke, der indholdt min første goodiebox.
Bagefter endte vi med at køre en tur til vejen, fordi der var en genbrugs forretning der oppe hun gerne ville ind i og hun gad af sted selv.

Jeg endte med at få mig en ny kjole og blond top med hjem til samlet 30 kroner, så har jeg meget passende en ny kjole til festen i morgen.

vi nåede også lige en tur ind forbi Matas hvor jeg efter længe overvejelse endelig fik erhvervet mig Depends gellack startkit, det er ikke normalt noget jeg ville have råd til at investere i men nu hvor jeg havde fået et gavekort på 400,- der til, kunne jeg ligeså godt slå til.

Ligeså snart jeg har fået lidt at spise tror jeg at jeg vil afprøve det, så mine negle kan være fine til i morgen hvor jeg desværre ikke har så meget tid til at gøre mig klar.


19 september 2013

How do you know...

Det er når han kysser min pande, det er måden hans ansigt lyser op når han får øje på mig.
 Måden jeg stadig ville ønske tiden kunne stå stille når han holder om mig.
Det er måden han hjælper hans forældre og måden hans venner respektere ham.
Det er måden vi taler til hinanden med forvrængede barnlige stemmer når vi er selv.
At han altid har serierne vi følger med i klar når jeg kommer på besøg, at vi kan bruge en hel aften på sofaen og jeg ikke kan komme i tanke om noget det ville have været mere underholdene end det.
Det er fordi jeg sætter mig ned og følger med i en fodbold kamp når hans favorit hold spiller, selv når vi ikke er sammen og jeg ikke har den mindst interesse for sport.
At jeg kan fortælle ham om alle mine nørdede interesse og han kun meget sjældent driller mig med det og endda prøver at lade som om det interesser ham.
Det er alle de små ting som når han højlydt sidder og synger i bilen og jeg lavt nynner med.
Det er at jeg laver morgenmad til ham når han har overnattet ved mig og at han altid sørge for at mit lager af skittles er fyldt op
Det er måden jeg altid forsvare ham overfor andre selv når jeg ved han har begået en fejl.

Det er alt det og meget mere 
der gør mig så sikker.....



17 september 2013

Lige hvad jeg trænger til

Jeg går et par festlige og hyggelige dage i møde, hvilket jeg virkelig har brug for efter et par, mildt sagt, elendige dage.
Torsdag aften regner jeg med at tage til koncert i Kolding med Tainted Lady, efter fuldt af indflytter fest ved to af band medlemmerne, der var ikke mening at jeg ville have taget med, men som tingende ser ud lige nu, kan jeg vist ligeså godt gøre det.

Weekend skal bruges på lidt ''alternativ'' underholding i form af cirkus, blev inviteret med af en af mine venner i sidste uge og han lokkede mig med at jeg kunne få lov til at ride på en elefant, det kan man jo ikke sige nej til, så kan jeg krydse de af min to do before I die liste.

Så skal jeg muligvis også til fest ved en af min søsters venner alt efter hvad tiden lige tillader.

Det bliver dejligt at få lidt afstand fra alt det teenage dram jeg er blevet udsat for de sidste 4-5 dages tid.

Lige nu afleder jeg tankerne med en fin lille serie jeg endelig har fået overtalt mig selv til at se The Carrie diaries, eftersom jeg vil gå så vidt som at sige jeg næææsten hader Sax and the City, blev jeg positiv overrasket og kan faktisk rigtigt godt lide denne serie, så den kommer jeg nok til at ligge og se hele natten nu hvor jeg alligevel ikke har kunne sove siden lørdag nat.

16 september 2013

Neglelak By K + rabat kode

Så fik jeg hentet pakken fra Bodycollection, den indholdte 2 fine neglelakker, som jeg har været så heldig at få lov til at prøve.
 Dette er et forholdsvis nyt neglelak mærke i Danmark og jeg har naturligvis glædet mig meget til at prøve dem.

Lige lidt om selve mærket:
By K blev etableret i 2012 i Danmark. Brandet er 100% dansk og denne lak er 3-free. Dvs. at den ikke indeholder: formaldehyd, toluene eller dibuthyl phthalater. Til efteråret bliver By K 5-free hvilket vil sige at neglelakkerne helbreds- og miljømæssigt vil være i top som nogle af de første i Danmark. By K elsker dyr, og derfor tester de ikke deres neglelakker på dyr.

Neglelakkerne har en rigtig fin konsistens og er nem at påføre, synes tit de neglelakker jeg anskaffer mig kan være ret tynde og derfor kræver flere lag for at dække ordenligt, her dækkede de dog med en flot jævn farve efter første lag.

Desværre kan jeg ikke selv sige så meget om holdbarheden endnu men mange siger at den på deres negle har holdt op til en uge.

Der er ingen tvivl om at jeg selv skal have anskaffet mig nogen flere skønne farver her fra.
Lige nu har Bodycollection.dk disse på tilbud i deres webshop hvor i kan få nogen rigtigt lækker farver til kun 24 kr ,-

Vil også lige anbefale jer at tage et smut ind forbi deres facebook side hvor man kan holde sig opdateret om en masse gode tilbud og konkurrencer hvis i er interesseret kan i finde den Her

Så har jeg i øvrigt fået lov til at dele en rabat kode med jer kære læsere hvor i  de næste 2 uger kan få 10% rabat på  Bodycollection.dk  ved at bruge koden *Jane*, det er da en oplagt mulighed til selv at anskaffe en af disse lakker, eller måske noget andet lækkert fra siden.

14 september 2013

Neglelak BY K

Jeg har fået lov til at prøve et par neglelakker fra dette mærke, det var mening at jeg i slutningen af denne uge skulle skrive et indlæg om dem.
Desværre lå der bare en seddel i postkassen selvom der var nogen hjemme til at modtage pakken.
Og da det posthus hvor pakken ligger både har lukket i dag og i morgen, så har jeg først mulighed for at få at dem hjem mandag og så få dem afprøvet der, øv!

Det irritere mig lidt at jeg ikke kan få lavet et indlæg til det tidspunkt vi havde aftalt det skulle lægges op. Men der er jo desværre ikke så meget jeg kan gøre ved det.

12 september 2013

If you tell the truth, you don't have to remember anything

En af de få ting jeg virkelig ikke kan accepter at andre mennesker udsætter mig for er løgne, uanset hvor lille, skjult og ubetydeligt den så må være når den undslipper den andens læber.
For mig er det en af de meste respektløse og usle handlinger man kan byde et andet menneske.
Men det er nok min egen skyld når jeg bliver ved med at give nye chance til mennesker der bliver ved med at skuffe mig og træde på mig på den måde.
Jeg er så uendeligt naiv og havde denne har dumme ide om at hvis jeg bare holdte det ud længe nok ville jeg til sidst blive værdig til at få en smule respekt.
Jeg troede et kort øjeblik at jeg så et glimt af noget magisk i de stor, dumme og helt vidunderlige brune øjne, jeg fik øje på en drøm, en drøm jeg nu snart har ventet tre år på at skulle få modt til at springe ud og slå rod i virkeligheden.
Jeg troede at hvis jeg bare blev der, hvis jeg viste ham at jeg ville blive der i gennem alle fejlende og misforståelserne så ville alt ændre sig.
Men i stedet har drømmen forvandlet sig til et mareridt der langsomt men sikkert river mig fra hinanden.

Og for første gang i mit liv vil jeg fortælle mig selv at det ikke er alle drømme der kan blive til virkelighed og det er på tide at opgive den inden den ødelægger mig fuldstændig...

Det var et dejligt eventyr, but it's time to grow up..


I always say the truth is best even when we find it unpleasant.
 Any rat in a sewer can lie. It's how rats are. It's what makes them rats. 
 But a human doesn't run and hide in dark places, because he's something more. 
 Lying is the most personal act of cowardice there is.

11 september 2013

Lidt nyt til makeup skabet


Modtog en pakke med disse skønne ting i dag,
Det er egenligt mange år siden at jeg har brugt foundation, men skulle ligge prøve den her, da den er i skum form og hvem ved måske giver det et bedre resultat, tror den skal afprøves i morgen.
Altid lækkert med nye produkter der skal afprøves.

Spænding og rapport skrivning

Så skal jeg i gang med årets først Biologi rapport, jeg har faktisk skrevet den før, men synes alligevel at det ville være snyd at aflevere en opgave jeg tidligere har skrevet og den kunne i øverigt også sagtens blive bedre. Det er kun en 4-5 sider jeg skal have skrevet, så det er jo ikke slemt.

alt i mens jeg sidder og finder diverse notater og relevante bøger frem sidder jeg og lytter efter om posten skulle banke på, jeg skulle meget gerne modtage en pakke med nogen forskellige makeup produkter i dag som jeg glæde mig til at tage i brug.

Men jeg må vist heller se at komme i gang med skriveriet så jeg kan blive færdig i ordenligt tid.


Ps. I kan glæde jer til næste uge, hvor jeg efter at have anmeldt et par lækkere neglelakker, har fået lov til at give jer 10% rabat til bodycollection.dk/

10 september 2013

Giveaway #5

sponsoreret af Nicewall.dk



Så har jeg igen fået mulighed for at forkæle jer kære læser denne gang i sammenarbejde med NiceWall, der har en masse skønne og charmerende wallstickers, der kan pynte en heldig læsers bolig.
I får muligheden for frit at vælge i mellem deres udvalg, så i kan få lige den wallsticker der passer ind i jeres hjem.

Denne gang kan i igen deltage med flere lodder og på den måde øge jeres vinder chancer.

Gå ind og like deres Facebook side her (1. Lod)
Skriv et forslag/ide til en ny wallsticker i din kommentar (1. Lod)

Så skal i bare smide kommentar med jeres navn og mail og link til den wallsticker i gerne vil have fra siden som i finder her i gene vil have og fortæl mig hvor mange lodder i deltage med.


Vinderen bliver trukket den.  24 september
Held og lykke til alle.


Træt, træt, træt

Puuh, synes godt nok at jeg er træt for tiden, men jeg har mig selvfølgelig også nogen ret længe dage for det meste.
Udsigten til at flytte ser stadig ikke anderledes ud desværre men jeg håber der snart sker noget.
Lige nu tænker jeg at jeg nok alligevel bliver nød til at finde mig et arbejde ved siden af skolen, så jeg kan få råd til en lidt dyre lejlighed og på den måde øge mine chance for at finde en.
Jeg har allerede været i gang med at støbe et par nye ansøgninger sammen.
I starten, indtil jeg kan flytte, ville det selvfølgelig bare øge mit problem med at jeg har dage hvor jeg ikke har mulighed for at komme hjem, grundet de umulige transport muligheder der er hvor jeg bor nu.
Men mon ikke jeg kan charmere min kæreste til at jeg kan opholde mig lidt mere ved ham hvis det bliver nødvendigt.

08 september 2013

Vinderne af Giveaway #4

Jeg har desværre ikke haft tid til at sammen sætte en video denne gang så det blev bare lige til en hurtig lodtrækning af denne omgangs vindere.


Tak til alle der har deltaget og et stort tillykke til de to vindere.
Jeg sender jer en mail med det samme, så Farverne kan blive sendt af sted til jer.

06 september 2013

Goodiebox

Så hoppede jeg også med på vognen og har netop oprettet et abonnement.
Har gået og tænkt på det et stykke tid og det er da en fantastisk måde at forkæle sig selv på.
For 130 kr,- modtager an en pakke i måneden med lækker produkter.
Hvilken skøn måde at prøve og opdage nye ting på.
Nu har jeg set og læst så meget om det og det var simpelthen for fristende til at in shopping gen kunne stå i mod.



Glæder mig til at modtage min første pakke i slutning af måneden.

Lidt selv forkælelse

Da jeg fik fri i dag smuttede jeg lige en hurtig tur i Maats efter en ny pudder da jeg er ved at løbe tør, endte dog med også at få en dry shapoo og en ansigts maske med hjem.


I skrivende stund sidder jeg med en skøn hårkur fra Tigi i håret, så det kan blive smukt og glasfuldt til i morgen, og skal til at påføre ansigtsmasken da nok i virkeligheden mere er en crem, bøvler ret meget med tør hud i mit ansigt, hvilket bliver meget let at se når jeg har makeup på, så håber meget at det her virker bare lidt.

God weekend til jer alle her fra.

05 september 2013

New in

I dag da jeg kom hjem lå der en fin pakke og ventede på mig, den gemte på den kjole jeg havde købt til på lørdag.
Jeg fik måske dømt den lidt for tidligt, for jeg er faktisk ret tilfreds med den.


Tror jeg vil holde mig en lille helse dag i morgen, med hårkur, ansigts-maske og hvad der nu ellers høre til.
Bare for at kunne tage mig bedst muligt ud.
Jeg går muligvis lidt for meget op i det her, men det er virkelig bare så sjældent jeg og min kæreste laver sådan noget her sammen.
Og nu hvor vi udelukkende skal være sammen med folk han kender, så vil jeg da gerne have at han kan være bare lidt stolt af at ''vise mig frem''.
Det ville han nu nok være selv hvis jeg mødte op i en sort affaldssæk.

04 september 2013

Weekend forberedelser.

Jeg er lidt ked af at jeg ikke rigtige har fået skrevet så mange personlige indlæg på det sidste, så jeg vil lige skrive lidt om weekendens planer.

Fredag når jeg får fri er der planlagt en lille cafe tur med et par søde piger noget jeg ser meget frem til.
Lørdag er kæreste dag eller sådan da, han vil utroligt nok gerne have mig med til fest på kollegiet hvor han bor, da det er en tema fest og jeg har en tendens til at gå all in til sådan nogen arrangementer, ender kan nok med at fortryde det.
Hver etage er blevet tildelt en farve så på en eller anden måde skal være repræsenteret i deres outfit, til min store utilfredshed er hans grøn.
Jeg har lånt nogen smykker af min søster da jeg ikke selv ejer nogen  i den farve, og så har jeg invisteret i en fin grøn neglelak og en knap så fin kjole.
Grøn er bare ikke min farve og alligevel har jeg tænkt mig at bruge farven i gennem alt, makeup, tøj smykker, håber ikke han kommer til at skamme sig alt for meget over mig, men jeg gør aldrig godet halvvejs.