29 maj 2015

Stilhed før....

Puuh, stilheden fra bloggene er næsten rugende og bestemt alt for stor.
Det er ikke fordi jeg ikke har lyst eller for den sags skyld tid, tid er faktisk noget af det jeg har aller mest af for tiden, da jeg officielt er gået på barsel i mandags, men overskud derimod, det er der ikke meget af.
Jeg er så uheldig at lide af jern mangel, lav blodprocent og lavt blodtryk og det er altså lig med et energi niveau, der kan ligge på er meget, meget lille sted.

Lige nu virker de første måneder af graviditeten, hvor jeg glædede mig over ikke at have nogle symptomer og hvor let og smertefrit jeg skøjtede igennem det hele., som et meget fjernt minde.
Min krop har efterhånden forvandlet sig til én stor smerte knude, med et bækken og en ryg der for alvor er ved at bukke under for de mange ekstra kg jeg har fået tillagt mig.

Heldigvis er der nu kun 26 dage til at jeg har termin så mon ikke jeg kan bide smerten i mig lidt endnu og håbe på at vægten ikke stiger alt for meget den sidste tid.

Jeg kommer nok heller ikke til at være vildt aktiv her inde i den første tid efter min lille prinsesse er kommet, men jeg vil gøre mit bedste for at sætte lidt mere tid af imellem gråd og bleskift, end jeg ellers har fået gjort det sidste lange stykke tid.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Leave a note