25 marts 2015

Fremskridt i det lille hjem

Børneværelset begynder så småt at tage form.
Det er et lille rum og så oven i købet med to skråvægge, så jeg synes det har været lidt svært at finde ud af hvad vi lige skulle stille op med det, men der former sig nogenlunde som jeg gerne vil have det til.

Vi mangler stadig en hel del, men da der stadig er 3. måneder til prinsessen melder sin ankomst og hun nok ikke ligefrem får den store glæde af sit værelse, det første lange stykke tid, så er jeg lidt mere rolig, omkring hvor vidt vi nu når at have det klar til hende.Lige nu er planen at der skal et lille børnebord og stole ind ved siden af kommoden, så skal jeg og min kæreste se om vi kan blive enige om en loft lampe( det er en hel del letter skrevet end gjort), så har jeg et lille DIY projekt planlagt til vægen, hvor bordet kommer til at stå og så skal der selvfølgelig gøres noget ved den store skråvæg for enden af rummet. 

Kom endelig med kreativ forslag.

4 kommentarer:

 1. Hvordan har du lavet harlekin mønsteret på kommoden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har bare brugt masking tape, købt i søsterne grene :)
   Jeg kan evt. ligge en lille guide op på Bloggen

   Slet
  2. Eftersom du er så kreativ Jane hvorfor ikke så male en eventyr væg? Det behøver jo ikke kun være Disney men kan også være nogle lidt mere nørdede ting? Og ved godt hun ikke er så gammel i starten med måske en sød hjemmelavet opslagstavle hvor der kan hænge tegninger og nips på? ��

   Slet
  3. Puuh, det ved jeg snart ikke om jeg er :)
   Men man kunne måske godt male noget fint.

   Slet

Leave a note