20 marts 2015

klar parat baby - Event i Baby Sam


I går tog jeg mig mor i hånden (da min kæreste desværre skulle arbejde) og begv mig afsted til forældre event i BabySam.
Vi blev mødt at smilende medarbejder og fik hurtigt stukket en lækker goodiebag i hånden.
Vi dannede os et hurtigt overblik over lokalet og måtte desværre indse at vi nok ikke fik mulighed for at sidde ned(det er hvad man får ud af at med lidt for sent ind),  men så placerede vi os da bare bagerst ved det skønne bord fyldt med lækkerier.

Efter en lille præsentation af aftnens program, var der et kort fordrage fra to af deltagerne fra de ungmøder, der blandt andet talte om deres medvirkning i programmet og det at være ung mor generelt, det var desværre meget svært at høre hvad der blev sagt i hvert fald for os der stod omme bagved, det hjalp naturligvis heller ikke at nogle af de andre deltager så småt begav sig rundt og kigge i butikken.

Vi opgav dog også hurtigt selv at lytte efter og gik så på jagt efter nogen fine ting så jeg skulle have købt med hjem, de havde i aftens anledning 20% på alle vare i butikken, så jeg udnyttede muligheden til at få købt et fint legetæppe som jeg havde forelsket mig i, et badekar, lidt tøj, stofbleer og nogle andre små ting.Tiden gik hurtigt og det varede ikke længe før aftenen blev sluttet af med konkurrencer, hvor der blev trukket lod om en masse utroligt flotte præmier, vi stod begge og krydsede finger for den flotte autostol, dog havde vi ikke heldet med os og den kom hjem med en anden heldig famile.

Det var et rigtigt hyggeligt arrangement og jeg håber at få mulighed for at deltage næsten gang  BabySam afholder kundeaften.


2 kommentarer:

 1. Hej Jane.
  Har du e-mail man kan fange dig på i forbindelse med et samarbejde?
  De bedste hilsner Jonas

  SvarSlet
 2. Hej Jonas

  Jeg kan kontaktes på: jane_m_lindenberg@hotmail.com

  SvarSlet

Leave a note