26 februar 2016

Hej mor-krop skal vi være venner?

Okay, der er måske ikke andre end mig der er optimistiske nok, til at håbe på at få deres ''normale'' krop tilbage 2 uger efter fødslen, uden at gøre noget som helt for det, men det var jeg alt og jeg blev SLEMT skuffet.


Jeg havde meget svært ved at acceptere at min store mave ikke bare forsvandt, der gik lang tid hvor jeg stadig randte rundt med en ret oppustet og alligevel utrolig blød mave, noget der mest af alt mindede om en stor, bleg, uformelig dejklump og hvor var jeg dog træt af den!
Med lidt støttende ord fra mine søster og nogle venner endte jeg dog med at får mestret en smule tålmodighed og gav min krop lov til at komme sig over det hårde arbejde den trods alt havde været igennem.

Der er nu præcis 8 måneder+1 dag siden mit kejsersnit og min krop ser nu ud som billedet, jeg er egentligt fint tilfreds, selvom den da stadig ikke er den samme som før min graviditet og det bliver den jo heller aldrig nu hvor jeg har fået et permanent ar efter fødslen. 

Jeg har fået lidt hoftehåndtag, noget jeg ikke har haft før, min mave minder stadig lidt om et hængebuesvin når jeg ligger ned, men hey hvis jeg gad træne lidt kunne det nok godt ændres (men jeg er bare lidt for glad for min sofa og chokolade).
mine bryster er også blevet mindre, jeg havde lidt frygtede at jeg ville hænge efter endt amning, i stedet er jeg, til min egen store forundring, bare gået 2 skåle ned og høre nu hjemme i en B-skål, der ikke helt passer sammen med resten af min krop men det er også noget jeg efterhånden er ved at vende mig til. Må dog indrømme at jeg en periode forlangte at Claras far skulle betale et par nye!

Jeg synes, det har været rart svært at forene mig med, forandringerne der skete med min krop efter fødslen , også selvom jeg måske er sluppet billiger end andre, men jeg vil da langt heller have en lækker baby end en lækker krop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Leave a note