22 juni 2014

Veet - Hair Removal Cream


Hils pænt på Veets hårfjernings creme og vink farvel til røde knopper, indgroede hår, ar og andre hud irritationer der kan følge med forkert barbering.

Produktet fås både som creme og i en spray flaske, enten med lotusmælk og jasmin til normal hud eller sheasmør og lilje til tør hud .
Spray flasken er genial når det kommer til hårfjerning på benene, det er nemt og hurtigt at spraye på og fordeler sig fint i et jævnt lag på benene, vil du brug den til armhulerne elle bikinilinjen skal du dog spray lidt ud på fingrene og fordele det med hånden, husk at vask hænderne grundigt bagefter.
Den almindelige cream påføres også med den med følgene spartel.

Efter påføringen skal du lade produktet virke i 3 minutter og afprøv så på et lille område om hårene slipper, hvis ikke kan du lade det sidde et par minutter mere, dog max. 6 minutter.

Cremen fjernes let med den med følgende spartel/skraber, husk at skyld området godt med vand bagefter så du er sikker på at du har fået fjernet alle rester af cremen.
Og vupti området bliver efterladt blødt og hårfrit i op til 7 dage.

Har du ikke prøvet Hair removel cream fra Veet før så husk teste på et lille område og vent så 24 timer og se hvordan din hud reagere på produktet.

Vejl. pris 99,95 kr,-
*Produkterne er modtaget som en del af Veets kampanger via Buzzador*

2 kommentarer:

 1. Har prøvet det og det virker ganske fint. Dog har jeg oplevet rødme og røde streger på benene i et par timer efter brug, hvilket jeg synes er en smule ubehageligt. :)
  Dog synes jeg det er en bedre løsning end almindelig barbering.
  Tjek evt min blog(vil muligvis lave en giveaway snart, så følg gerne).
  Knus Sidse Josefine - www.sidsejosefine.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er desværre nogen der får nogen rigtigt uheldige reaktioner
   Jeg har heldigvis aldrig selv haft problemer med det :)

   Kigger meget gerne forbi din blog

   Slet

Leave a note