06 august 2013

Studie starts stress

Der er nu under en uge til at jeg begynder i skole igen, jeg glæder mig naturligvis rigtigt meget til at starte op og møde de mennesker jeg skal bruge største delen af min tid med de næste to år.
Men lige nu stresser jeg ret meget over det, da der er en del ting jeg mangler at få købt på inden mandag så jeg kan være helt klar.
Havde håbet at jeg kunne nå på en lille ''før skole start'' shopping tur, men der er en masse bøvl med min SU der endnu ikke er gået i gennem.

Er så heldig at jeg har et par gode venner og en dejlig familie der har tilbudt at hjælpe mig med at købe det mest nødvendig hvis jeg ikke når at få mine penge, som F.eks. buskort (jeg får nok ikke taget mig sammen til at gå de 30 km frem og tilbage hver dag), har også desperat brug for et par nye briller så jeg faktisk kan se hvad der forgår (er desværre meget, meget, meget nærsynet)

så er der selvfølgelig også alle de overfladiske ting jeg gerne vil have inden (Vi ved jo alle hvor vigtigt førstehånds indtryk er), det ville være rart lige at få gjort noget ved mit hår inden så jeg kan slippe af med denne her umenneskelige udgroning jeg render rundt med.

Håber pengene når at gå i gennem, ellers er jeg meget taknemmelig for at have så skønne og hjælpsomme mennesker omkring mig.

6 kommentarer:

 1. Kender det alt for godt! Førstehåndsindtrykket er virkelig vigtigt. I hvert fald for mig, og også mange andre.
  Starter selv på ny uddannelse mandag, & er så nervøs samtidig med at jeg glæder mig. Har allerede så småt planlagt tøj osv. Måske lidt overfladisk, men hellere have det godt med det man har på end andet :)
  Knus.

  Www.josefinechristensen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes bestemt ikke at det er overfladisk, der er intet galt i at man gerne vil vise sig fra sin bedst side og give folk et godt indtryk.

   Slet
 2. Ja, der er så mange ting der sker inden skolestart, men jeg er sikke rpå at du nok skal nå det hele og falde godt til!

  simone Nymann
  simonenymann.wordpress.com

  SvarSlet
 3. Kender det alt for godt. Jeg startede 1. Aug. i min 3. og sidste praktik periode på 6 mdr. Det er hårdt at starte op et helt nyt sted :)
  Mvh. Mette
  http://www.sommerfuglen-blog.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan være super hårdt, men på den anden side også altid spændene at komme ud og møde nu mennesker.

   Slet

Leave a note