02 marts 2014

The Fairytale Tag Part. 1

Så fandt jeg også et Blog tag jeg synes jeg kunne være med på, jeg har dog sorteret lidt ud i spørgsmålene,
da alle ikke var lige relevante og det ville have blevet et alt for langt indlæg og så har jeg alligevel valgt at dele dem op i flere dele så det ikke bliver for meget på en gang.


En lidt anderledes måde at lære personen bag bloggen at kende.
Så i stedet for at lave de sædvanlige random fact synes jeg der her er en fin måde at gør det på.


Snehvide – Ser du dig selv som smuk?
Egenligt ikke, måske, jeg ved det ikke.
Nogen gange kan jeg godt tænke at jeg ligner noget kattene ikke gad slæbe med ind og andre gange kan jeg godt se mig selv i spejlet og være godt tilfreds.


Ulven Og De Syv Gedekid – Er du nem at narre?
JA! meget desværre og så alligevel ikke.
Jeg er faktisk meget naiv og godtroende og man ville kunne bilde mig de meste urolige og usandsynlige ting ind, hvis man spiller sine kort på den rigtige måde, gør man derimod ikke det er det ikke svært at se folk lyver og jeg har en 'fantastisk' evne til at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til sandheden uden de opdager at de har fortalt mig det. (Det lød en hel del mindre manipulerende inde i mit hoved, før jeg så det på skrift).


Skønheden og Udyret – Hvad gør folk smukke i dine øjne?
Hvis i forventer at der nu kommer en 'kliche' om indre skønhed, så har i fuldstændig ret.
En god karakter kan forvandle et vært udyr til en sand skønhed og det samme gælder den anden vej rundt.

Peter Pan – Hvad er din mentale alder?
Hmm, 6? Jeg er på mange punkter ret barnlig og går stadig rundt med hovedet skyrene fyldt med magiske prinsesse drømme. Med en kærlighed til enhjørninger, eventyr og fine kjoler.
Andre gange kan jeg dog også føle mig som en 80 år gammel dame og kan have meget svært ved at sætte mig ind i mentaliteten og tankegangen der er hos mange i min egen alders gruppe.Prinsessen På Ærten – Er du følsom?
Meget, rigtigt meget faktisk.
Jeg har let til tåre og er ikke god til at skjule dem, dette er dog nok mest gældende når det kommer til ting jeg ser i film eller læser i bøger, hvor jeg med en smule skam må skjule mit ansigt og lade min, påståede, vandfaste mascara flyde i stride strømme ned af mine kinder.  


Kejserens Nye Klæder – Går du meget op i tøj? 
Jeg ved ikke om jeg går meget op i det, men jo det gør jeg måske nok.
Ikke i den forstand at jeg følger med i de lateste trends, men jeg kan sagtens nå at skifte tøj ti gange inden jeg skal ud af døren, før jeg finder det helt rigtige. Jeg har altid lidt haft en tendens til at klæde mig efter mit humør, noget dem der kender mig nok godt kan nikke ja til.

Så hvis i møder mig i en meget stor grim hætte trøje og et par slidte jeans, er det måske et tegn på at man skal træde en smule varsomt.
Anden del af spørgsmålene kommer snart.
Hvis i selv laver dette 'tag' på jeres blog må i  meget gerne ligge et link til jeres indlæg, det er altid sjovt at læse andres svar og se om der er noget man kan genkende fra sig selv.

2 kommentarer:

Leave a note