02 juli 2013

Tandlæge

Må jeg bede om en trommehvirvel tak!
Så kom jeg omsider afsted til tandlæge og påbegyndte at få lavet min knækkede tand, det har været nødvendigt længe, men lide simpelthen så frygteligt meget af af tandlæge skræk at jeg næsten heller vil rive alle mine tænder ud, end at skulle have lavet et enkelt hul, ved ikke hvorfor jeg har det sådan, men ligeså snart jeg træde ind og den kvalmende, sødelige duft der altid hænger som et tykt tæppe om tandlæge klinikker, fylder mine næsebor er jeg tæt på at besvime.

Jeg har lige skiftet tandlæge til den samme som min søster bruger, da hun anbefalet ham, og han var helt fantastisk! Det er mit første smartefrie besøg hos en tandlæge nogensind og han var utroligt baghagelig og beroligene. Så det var en KÆMPE succes oplevelse. Dejligt!

I dag blev tanden bygget op ad noget der mest af alt ligner slettelak og ikke et videre kønt, men i næste uge skal jeg ind og have lavet den færdig så det kommer til at se pænt og naturligt ud igen.

Jeg glæder mig til at blive færdig med det så jeg kan få et smukt smil tilbage uden at skulle skamme mig over det, nå jeg er færdig får jeg mig en tandrensning/afblegning for at fjerne alle spor af nikotin (alt hvad der kan fjernes i hvert fald ) og så bliver cigaretterende droppet en gang for alle.


2 kommentarer:

  1. Det er rigtigt fornuftigt af dig, at du tog til tandlægen for at få lavet din tand :) Især når man tager din tandlægeskræk i betragtning, men så er det jo fantastisk for dig, at du endelig har fundet en tandlæge, der har været med til at give dig en god oplevelse.

    SvarSlet
  2. Ja det var skønt at få en god oplevelse ud af det, det gør det helt sikker letter at møde op igen næste gang.

    SvarSlet

Leave a note